X

Vis söker dig!

Just nu har vi lediga tjänster

Lediga jobb

Vi söker Platschef med möjlighet att påverka


Är du en driven organisationsutvecklare som bara jobbar i företag där du verkligen kan påverka och skapa tydliga resultat? Nu söker Hugma en platschef med känsla för affärer och relationer.

 

Kort om Hugma

Hugma är tillverkningsindustrins ”one stop-shop” för legodetaljer. I nära samarbete med världens ledande leverantörer av detaljer inom svarvning, fräsning, plåt, gjutning, smide, extruderingoch rör & tråd löser vi kundernas behov av unika ritningsdetaljer i alla material och format.Vi är kända för raka rör, stor industriteknisk kompetens och lösningsorienterade dialoger med kunder. Det är något som uppskattas av våra kunder och Hugma har ända sedan starten 2003 haft en kraftig tillväxt under kontrollerade former.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Vem är du?

Du är vår nya platschef. Det här är en helt ny tjänst som ger dig det övergripande ansvaret för att utveckla våra interna processer och vår kultur. Du är en välstrukturerad ledartalang som kommer att se möjligheterna att göra vår organisation ännu lite vassare och effektivare med fokus på kvalitet i allt vi gör, lönsamhet och tillväxt. Du är också den som processleder och projektleder våra affärs- och leveransprocesser samt att du även kommer fungera som key account för våra största kunder både i Sverige och övriga Europa. Du ingår även i vårt globala team som besöker våra leverantörer för att säkerställa relationer och produktionsförhållanden. Det innebär att din tjänst också innefattar internationella resor. Du har några års erfarenhet av att arbeta i ledande roller inom tillverkningsindustrin, till exempel inköp, försäljning, kvalitets- eller produktionsutveckling. Du behöver inte alls vara ingenjör, men du är tekniskt intresserad och väl insatt i våra kunders verksamhet och vardag. Din förmåga att engagera och skapa resultat är väldokumenterad. Du är strukturerad, prestigelös och tydlig i din kommunikation.

 

 

Därför ska du söka den här tjänsten!

 

Hos Hugma får du förtroendet att ta ett helhetsgrepp kring verksamhetsutvecklingen. Du kommer att jobba i ett inspirerandeoch nära samarbete med vår VD, med målet att accelerera företagets tillväxt. Du får en bred roll med möjlighet att utvecklas inom flera områden. Vi tycker att det är stimulerande att få jobba med kompetenser inom så många olika branscher och vet att du också kommer att göra det! Din roll kommer att innebära ett stort ansvar – men du får också stora möjligheter att påverka och skapa tydliga resultat i en organisation med korta beslutsvägar och gott humör. Vi söker egentligen inte en ny medarbetare, utan en ny familjemedlem. Intervjuer och urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Hugma är ett expansivt företag som har vuxit mycket de senaste åren. Vi har en härlig teamkänsla och är specialister på teknik och legoproduktion. Vi är ett kunskapsföretag som tar helhetsansvaret och arbetar nära kunden för att hitta optimala produktionslösningar samtidigt som vi ansvarar för hela kedjan med process-säkring, kvalitetskontroller, lagerhållning och leveranser. Vi arbetar utifrån kundanpassade lösningar inom allt från enstaka komponenter till hela systemlösningar med hjälp av vårt leverantörsnätverk i Sverige, Europa och Asien. Vi hjälper kunden att rationalisera antalet leverantörer genom att erbjuda ett brett sortiment med komponenter inom Svarvning, Fräsning, Plåt, Gjutning & Smide, Extrudering, Rör & Tråd.Våra viktigaste ledord är Produktkunskap, Pålitlighet och Proffsighet.

 

 

Detaljer om tjänsten

Anställningsform Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning Heltid

Tillträde Snarast

Löneform Fasta månadslön

Antal lediga befattningar 1

Sysselsättningsgrad 100%

Ort Anderstorp

Län Jönköpings län

Land Sverige

Ref. nr. 2019/3

Kontakt Karin Lood 076-6260545

Publicerat 2019-03-01

Sista ansökningsdag 2019-03-24

Länk till annons Följ denna länk för att söka jobbet ››

 I denna rekrytering jobbar vi med Lood Rekrytering.