X

Vis söker dig!

Just nu har vi lediga tjänster

Lediga jobb

Projektledare som vill vara med och göra affärer

 

Vill du bli Projektledare på vår marknadsavdelningen? Du är van att arbeta strukturerat, målinriktad och har ett brinnande intresse för affärskontakter. På Hugma får du vara med och göra affärer.

 

Detta är Hugma

Hugma är tillverkningsindustrins ”one stop-shop” för legodetaljer. I nära samarbete med världens ledande leverantörer av detaljer inom svarvning, fräsning, plåt, gjutning, smide, extrudering, rör & tråd löser vi kundernas behov av unika lösningar och standarddetaljer i alla material och format. Vi är kända för raka rör, korta ledtider, industriteknisk kompetens och en lösningsorienterad dialog. Det är något som uppskattas av våra kunder och Hugma har ända sedan starten 2003 haft en kraftig tillväxt under kontrollerade former.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Vem är du?

Du är en person med stark drivkraft och ett brinnande intresse för affärskontakter.Kanske har du en bakgrund som innesäljare, kundsupport, projektledare eller inköpare och har erfarenhet av att jobba strukturerat med kunder och projekt. Du är tekniskt intresserad och vet hur affärs- och tillverkningsprocesserna inom industrin fungerar. Nu vill du ha ett större ansvar och vara med och göra affärer. Hos oss på Hugma kommer du att samordna kontakterna internt och externt. Du blir spindeln i nätet och får en central roll i försäljningsorganisationen. Du är med i alla möten från start till leverans, håller koll på kundens önskemål, tar in förfrågningar, offererar, samordnar och uppdaterar – och är med och firar när vi tar affären. På sikt kommer du också att få ett personligt ansvar för att vårda och vidareutveckla relationen med vissa kunder. Som person är du en initiativrik och prestigelös lagspelare med en naturlig känsla för affärer och relationer. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och kan Office-paketet på dina fem fingrar. Kanske har du också tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Monitor.

 

Därför ska du söka den här tjänsten!

Den här tjänsten är nyinrättad och ska fungera som raketbränsle i vår säljprocess. Här kommer du verkligen att jobba på bredden. Vi har tänkt ditt uppdrag som en hybrid mellan innesäljare, projektledare och kundsupport. Det betyder att du har stora möjligheter att själv påverka din roll. Du gillar att jobba i team och kommer att stötta hela säljkåren genom hela processen. Eftersom du förväntas vara med och driva affärerna bör du boka in tid i kalendern för resor såväl inom Sverige, Europa som i Asien. Om du gillar att göra affärer och att vinna uppdragen tillsammans med dina kollegor, så kommer du att trivas toppen hos oss. Vi söker egentligen inte en ny medarbetare, utan en ny familjemedlem. Vi ser fram emot din ansökan.

Hugma är ett expansivt företag som har vuxit rejält de senaste åren. Vi har en härlig teamkänsla och är specialister på teknik och legoproduktion. Vi är ett kunskapsföretag som tar helhetsansvaret och arbetar nära kunden för att hitta optimala produktionslösningar samtidigt som vi ansvarar för hela kedjan med process-säkring, kvalitetskontroller, lagerhållning och leveranser. Vi arbetar utifrån kundanpassade lösningar inom allt från enstaka komponenter till hela systemlösningar med hjälp av vårt leverantörsnätverk i Sverige, Europa och Asien. Vi hjälper kunden att rationalisera antalet leverantörer genom att erbjuda ett brett sortiment med komponenter inom Svarvning, Fräsning, Plåt, Gjutning & Smide, Extrudering, Rör & Tråd.Våra viktigaste ledord är Produktkunskap, Pålitlighet och Proffsighet.

 

 

Detaljer om tjänsten

Anställningsform Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning Heltid

Tillträde Snarast

Löneform Fasta månadslön

Antal lediga befattningar 1

Sysselsättningsgrad 100%

Ort Anderstorp

Län Jönköpings län

Land Sverige

Ref. nr. 2020/3

Kontakt Karin Lood 076-6260545

Publicerat 2020-10-02

Sista ansökningsdag 2020-10-26

Länk till annons Följ denna länk för att söka jobbet ››

 I denna rekrytering jobbar vi med Lood Rekrytering.