X

Plåtbearbetning

Hugma är din partner inom avancerad plåtbearbetning, specialiserade på att skapa både enkla och komplexa detaljer i metallplåt, oberoende av orderstorlek. Vår expertis sträcker sig över ett brett spektrum av bearbetningstekniker, inklusive pressning, stansning, och nibbling, vilket möjliggör tillverkning av precisionstillverkade komponenter utan att det krävs dyra verktyg, även för de mest skräddarsydda projekt.

Vår verkstad är utrustad för att hantera materialtjocklekar från så tunna som 0,2 mm till så tjocka som 12 mm, med en materialpalett som omfattar stål, rostfritt stål, aluminium, koppar, och mässing. Denna mångsidighet säkerställer att vi kan möta våra kunders specifika behov, oavsett projektets omfattning eller komplexitet.

När det gäller skärning, ligger Hugmas styrka i vår förmåga att tillämpa en rad avancerade tekniker såsom laser-, vatten-, gas-, och plasmaskärning. Dessa högteknologiska processer tillåter oss att effektivt skära i ett brett utbud av material inklusive stål, aluminium, koppar, mässing, rostfritt stål, trä, och nät, med materialtjocklekar upp till 100 mm. Vi är stolta över vår kapacitet att erbjuda både traditionell 2D-skärning och innovativ 3D-skärning för att bäst tjäna våra kunders behov, oavsett om det gäller små eller medelstora serier.

På Hugma är vi engagerade i att leverera högkvalitativa plåtbearbetningstjänster som matchar den precision och kvalitet våra kunder förväntar sig. Vår omfattande erfarenhet och tekniska expertis gör oss till en föredragen leverantör för en mängd olika industriella applikationer.

Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa plåtbearbetningsprojekt.