X

Plåtpressning

Hos Hugma specialiserar vi oss på plåtpressning, en framstående tillverkningsmetod där vi formar plåtmetall genom mekanisk deformation med hjälp av vår högteknologiska pressutrustning och precisionsverktyg. Denna process möjliggör för oss att skapa detaljerade och komplexa former utan att behöva skära, skrapa eller på annat sätt minska materialets massa.

Inom vår bransch spelar plåtpressning en avgörande roll, särskilt när det gäller produktion för sektorer som bilindustrin, flygindustrin och tillverkningen av hushållsprodukter. Vi är stolta över vår förmåga att producera olika typer av precisionsdetaljer, metallbehållare och skal med en oöverträffad effektivitet och precision.

Hugma använder sig av både kallpressnings- och varmpressningsmetoder för att säkerställa optimala resultat för varje projekt, oavsett materialspecifikationer eller designkomplexitet.

På Hugma är vi engagerade i att ligga i framkant inom plåtpressningsteknologi, ständigt strävandes efter att förbättra och innovera våra processer för att leverera de bästa möjliga produkterna till våra kunder.