X

Rörbearbetning

Hos Hugma erbjuder vi rörbearbetning som omfattar allt från design och prototyptillverkning till färdig produkt. Vårt team av experter använder den senaste tekniken och maskinparken för att säkerställa högsta möjliga precision och kvalitet i varje steg av processen.

Vi hanterar allt från skärning, böjning och formning till svetsning, sammanfogning och ytbehandling av rör för att möta våra kunders specifika behov och krav.

  • Skärning: Med hjälp av avancerade skärverktyg, inklusive plasma- och vattenskärare, kapar vi rören till exakt önskad längd för att passa ditt projekt perfekt.
  • Böjning: Vår rörbockningsutrustning hanterar både kalla och varma böjningsprocesser, vilket gör det möjligt för oss att skapa rör i de specifika vinklar och former som ditt projekt kräver.
  • Formning: Vi anpassar rörets ändar eller skapar unika former för att säkerställa en perfekt passform med andra komponenter i ditt system.
  • Svetsning och sammanfogning: Våra certifierade svetsare använder olika tekniker för att säkert och hållbart sammanfoga rör, oavsett om det krävs flänsar, gängor eller andra metoder för ditt projekt.
  • Ytbehandling: För att öka rörens livslängd och skydda dem mot korrosion och slitage tillhandahåller vi en rad ytbehandlingsalternativ, såsom lackering, galvanisering eller anodisering.

På Hugma är vi engagerade i att leverera rörbearbetningstjänster av högsta kvalitet. Vi arbetar nära våra kunder genom hela processen för att säkerställa att slutprodukten inte bara uppfyller utan överträffar deras förväntningar.

Vårt mål är att erbjuda lösningar som är skräddarsydda för varje unikt projekt, med fokus på hållbarhet, effektivitet och precision.