X

Stansning

Hugma erbjuder avancerade stansningstjänster och är en ledande aktör inom tillverkningsindustrin, specialiserade på att skapa precisionshål och forma material med enastående precision och effektivitet.

Vår process använder sig av toppmoderna pressar och stansverktyg för att bearbeta ett brett spektrum av material, från metallplåt till plast och papper, och möjliggör skapandet av komponenter i olika storlekar och former. Hugmas stansningstjänster är idealiska för både massproduktion och mindre produktserier, tack vare vår förmåga att producera identiska delar med hög hastighet och precision, samtidigt som vi håller produktionskostnaderna låga.

Vi på Hugma är stolta över vår flexibilitet och tekniska kapacitet, som tillåter oss att möta våra kunders specifika behov och krav. Trots de initiala kostnaderna för verktyg och utrustning, erbjuder våra stansningstjänster en kostnadseffektiv lösning för tillverkning av komplexa former.

Vår expertis och avancerade teknik garanterar högkvalitativa resultat, oavsett projektets omfattning eller materialtypens utmaningar. Välj Hugma för dina stansningsbehov och upplev skillnaden som precision och kvalitet gör i ditt nästa tillverkningsprojekt.