X

Ny platschef och större lokaler - Hugma fortsätter att växa

Det har varit gynnsamma tider för Hugma som så sent som i somras anställde ny platschef. – Jag är stolt över att vi lyckats bra och nu fortsätter vi att smida planer för framtiden säger bolagets VD och ägare Freddie Damgaard.

Under de senaste fem åren har Hugma haft en bra tillväxt, bolaget har nästintill dubblat omsättningen. Det är resultatet av hårt arbete och bearbetning av marknaden som främst finns i Sverige. Det senaste tillskottet kom i somras då Jonas Lönnblom anställdes som platschef på företaget i Anderstorp. – Jonas kompletterar oss mycket bra, det gör att jag kan jobba mer fokuserat på försäljning och affärsutveckling för att möjliggöra ny tillväxtresa i framtiden, berättar Freddie.  

Ny platschef

Att anta jobbet som platschef var ett steg i min utveckling säger Jonas Lönnblom. – Jag kommer tidigare från press/svets-industrin och ser positivt på denna branschen som länge haft en stark tillväxt. Bolaget växer och det krävs bra styrning långsiktigt och målet är att dubbla omsättningen på 3-4 år, främst genom organisk tillväxt.  Det kan också bli aktuellt av förvärv i samma bransch. Vi har även köpt upp andra hälften av fastigheten och dubblerat verksamma ytan som både ska bli lager och kontor. Nu påbörjar vi även certifiering enligt miljö ISO-14001.    

 

Finns på Elmia Subcontractor

Hugma är en legospecialist som skapar optimerade helhetslösningar tillsammans med kunden. Produktion sker hos de mest effektiva legotillverkarna i världen. I nätverket finns lösningar för alla slags behov hos industrin, från enkla detaljer till komplicerade komponenter som levereras förpackade direkt till slutkund.  På underleverantörsmässan Elmia Subcontractor 12–15 november visar Hugma prov på olika former av helhetslösningar för tillverkande industri. Hugma AB finns i monter B08:24.